24 Ağustos 2014 Pazar

Dul baldızım



selam porno hikayeleri okurları.bu hikaye çok özel olduğu için yazıp yazmama arasında gittim geldim ama neyse bu azdırıcı hikayeyi sizden esirgememeye karar verdim Baldızım 2 çocuğuyla boşanınca Bursa! da bize geldi. Zaten önceden de aramızda elektriklenme vardı.Çk güzeldi. Nefis bir vucudu vardı. Oda bana ilgisiz değildi.
Eşim ve oğlum memlekete gidince ertesi sabah, bayram porvoları olduğundan sabahleyin, kendisi erkenden banyo ypmış ve makyalını da tamamlamıştı.Üzerinde açık mavi üstüne beyaz cimcime pamuk gecelikten, içinde külot ve sütyen olmadığı açıkça belliydi.
Çocuklar gidecekken kız akşama kadar arkadaşşlarla beraber olmak için izin isteyince ikinizde akşam saat 6 da evdfe olun dedi.Çocuklar sevinçle gittiler.Salonda yataklar halen serili duruyordu.Bend urumu hemen kavradım ve bu fırsatı kaçırmak niyetinde de değildim.yalnız kalınca gözlerinin içine bakarak bende banyo alayom dedim.O da hemen yakayım diyerek bana manalı manalı bakarak banyoya geçti.

Yıkandım traş oldum ve bornozla çıktım.Oturma odasında o çek-yatta oturuyordu.Karşısına geçtim.bana Saatler olsun enişye dedi.Gözleri önümde diklenmiş yarrağıma açıkca bakıyordu.Yan odaya deçerek altıma kulot giymeden pijamayı üstüme de afley giyip tekrar bu defa çek-yatta yanına sokularak oturdum.Gözlerini 
bana dikmişti.Elimle çenesini tutup yaklaştım.Hiç ses çıkartmayınca ozanıp dudaklarını emmeye başladım.O da hemenj katşılık verdi.Omuzlarını tutup çek-yata yan yatırdım.Elimlede geceliğinin altından bacaklarını okşarken yukarılara doğru çıkmağa başladım.Bana daha da sıkı sarılınca, hemen kucaklayıp yatağa uzattım.Üzerindeki pijamayı çıkarınca sedef gibi nefis vücudu ortya çıkmıştı.kazık olan yarrağımı hemen pijama alyını çıkarıp ortya çıkınca, iştiyakla tarrağıma bakıyordu.Başını tutup bastırnca hemen ağzına alıp yalayarak emmeğe başladı.Zavallı 4 yılın acısını çıkarırcasına somuruyoerdu.Bende em karıcığım emm yelee bende seni emeceğim diyerek üstüne ters ozanıp 69 durumuna geçtm.Tertemniz henüz yeni yıkanmış pembecik amcığının dudaklarını öperek dilimle yaladım.Daha sonra bızırımı emmeğe başlayınca o da kalçalarını kaldırarak zevk almağa başladı.10 dakka kadar emiştikten sonra düz hale geçince gel karıcığım senin her yeriene girceğim aşkım diyerek bacaklarını omuzuma alıp yarrağımı amına dayadım. O da Tamam kocacığım ne istersen yap aşkım der demez içine soktum.Dibine kadar sıcacık amcığa gömildü yarrağım.Biraz durup gözlerinin içine bakarak aşkım seni götünden de sikmek istiyorum olurmu dedim kulağına.hemen dudaklarıma yumuldu ve cevabımı almıştım.Vargellere başladım ve hemen domaltıp beline sarılarak kökledim.Amacım her pızisyonda ona zevk vermekti.Biraz sonrada üstüme oturttum.Şimdi kendisi kalkıp kalkıp hızla yarrağımın üstüne oturp köküne kadar alıca da içinde bastırarak kıvırtıyordu.Artık patlamak üzereyken imdirip yüzüne ve memelerine patladım.O da eliyle yarrağımı kavramış sıyırarak yardımcı oluyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder